NAPIŠI SVOJ BLOG

NAPIŠI SVOJ BLOG

Veoma nam je drago što želite da pišete blog teme na našem internet sajtu. Naš sajt je veoma posećen i samim tim vodimo računa kome želimo da omogućimo da piše na njemu. Veoma je bitno da nam u zahtevu pošaljete objašnjenje o čemu želite da pišete na našem sajtu. Svima koji se uklapaju u profil sajta i ukoliko procenimo da je sadržaj interesantan, otvorićemo nalog za pristup Kontrolnom panelu. 

Potrebno je da na naš email pošaljete svoje osnovne podatke (ime i prezime, email) i da nam u njemu napišete o čemu želite da pišete. Naš email je: palagosrbija@gmail.com

Nakon što proverimo vaš email i odobrimo zahtev, poslaćemo na vašu email adresu link za pristup Kontrolnom panelu sa pristupnim podacima.

Po dobijanju parametara za pristup, na Internet pretraživaču koji koristite na vašem računaru, i preko linka, dolazite na stranicu za prijavu na Kontrolni panel. Unosite svoje pristupne podatke Username i password i nakon toga ulazite na Panel. Sa leve strane se vidi meni u kojem postoje dva linka. Jedan je Dashboard, dok je drugi Extension. Odaberite Extension meni pa zatim opet Extension link. Sa desne strane u glavnom delu se pojavljuje padajući meni Choose the extension type iz koga birate Modules. U donjem delu ekrana se pojavljuje listing modula. Prevucite slajder sa desne strane na dole dok ne dođete do Modula Magnor Blog, koji sadrži dva modula. Vama je potreban Latest Blog. Sa desne strane tog modula se nalazi olovka, preko koje ulazite na stranicu na kojoj možete da postavljate svoje teme.

Na toj stranici, u dnu sa desne strane se nalati kvadratić sa znakom +, koji vam otvara stranicu za pisanje bloga. Potrebno je da unesete naziv teme i tekst. Kada završite unos u vrhu stranice se nalazi ikonica plavog kvadrata sa disketom. To je opcija da snimite svoju temu, nakon čega će se tema pojaviti na sajtu. Poželjno je da pored teksta unesete u fotografiju onoga o čemu pišete, ili više njih ukoliko objašnjavate nekakav postupak. Fotografiju unosite preko ikonice Pictures koja se nalazi u nizu ikonica u zaglavlju dela za pisanje blog teme.

I to bi bilo sve što je potrebno da znate o načinu unosa teme. Želimo da na ovaj način promovišemo dobre priče. 

Ukoliko je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, slobodno nam pišite na mail.