DOSTAVA ROBE

Informacije o ceni i dostavi proizvodaCene


Cene na portalu www.palagosrbija.com su izražene u dinarima (RSD) sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV). Cena koju kupac dobije na fiskalnom računu je obavezujuća kako za prodavca tako i za kupca. 

Kupac je svaka osoba koja se registrovala i preko našeg web portal poručila određeni proizvod, prihvatajući sa tim predviđene uslove korišćenja.

Nakon što poruči proizvode preko web portala kupac na svoju e-mail adresu dobija porudžbenicu na kojoj će stajati cena. 

Preko našeg Palago Srbija prodajnog portala, narudžbe se primaju 24x7 što znači da robu možete poručiti u bilo kom trenutku u toku dana i nedelje.

Takođe, robu je moguće poručiti i telefonom na broj:  060-6286446 ili putem mejla:  prodaja@palagosrbija.com .

Preuzimanje proizvoda vrši se u našoj poslovnici u Beogradu ili se dostavlja direktno na Vašu adresu, u zavisnosti koja je opcija odabrana prilikom poručivanja.

Robu je moguće platiti preko računa u banci ili putem pouzeća.

Ukoliko nešto od robe nije na raspolaganju, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi ste dobili detaljnu informaciju o terminima raspoloživosti robe.


Plaćanje:


Pouzećem: Celokupan iznos plaćate gotovinski prilikom isporuke.

Preko računa: Prijemom internet predračuna roba niju automatski rezervisana dok Vam ne potvrdimo rezervaciju e-mailom. Nakon potvrde rezervacije, potrebno je da u roku od 24 časa izvršite uplatu na naš tekući račun. Broj računa za uplatu je 170-0030043099000-81 (UNICREDIT BANKA), korisnik PALAGO d.o.o., Stanka Tišme 31b, Zemun - Batajnica. Ukoliko se plaćanje ne izvrši u roku od 24 časa, porudžbina će biti automatski otkazana.

Za obe varijante plaćanja moguće je izdavanje gotovinskog računa za firme po zahrtevu kupca.


Isporuka:


Robu isporučujemo na celoj teritoriji Republike Srbije brzom poštom po važećem cenovniku kurirske službe. Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke se računa od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati. * Sve narudžbine za naše proizvode iz asortimana biće obrađene i isporučene u roku do 72 sata  (robu ne isporučujemo vikendom) od porudžbine. Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.  Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.


NAPOMENA: Lako lomljive ukrase šaljemo isključivo na ličnu odgovornost kupca nakon uplate za iste.


Povrat robe:


Ukoliko odlučite da vratite kupljeni proizvod iz bilo kog razloga, možete nam ga poslati natrag (pažljivo upakovano) u roku od 15 dana od datuma kupovine a mi ćemo vam vratiti novac. Sve što je potrebno je da nam navedete broj tekućeg računa na koji želite da vam vratimo novac. Troškove dostave vraćene robe snosi kupac u celosti.