PINATA TORTA

PINATA TORTA
Mar 04, 2018
PINATA TORTA

Savršena Pinata torta

Tri, dva, jedan ... iznenađenje! Donesite faktor wow-a sa ovom show-stop pinata tortom.

Kako napraviti
1. Zagrejte rernu na 160 ° C / 140 ° C. Ispecite četiri okrugle kore prečnika oko 18 cm na papiru za pečenje.

2. Izmešajte brašno, šećer, puter, mleko, jaja i kikiriki pastu u velikoj posudi za mešanje. Smesu mutite mikserom pri maloj brzini oko 2 minuta sve dok se sastojci dobro ne izmešaju. Zatim povećajte brzinu I nastavite da mutite oko 3 minuta ili dok mešavina postane gusta i bleda.

3. Podjednako podelite mešavinu kolača u 4 posude; dodajte željenu prehrambenu boju u svaku posudu i dobro promešajte. Zatim podelite mešavine u četiri pojedinačno pripremljene posude; pecite 30-40 minuta ili dok se okrugli umetak koji je umetnut u centar izvuče čist. Ostaviti da se kore ohlade.

4. U međuvremenu, napravite svoj beli šlag krem koristeći električni mikser, do bledog i kremastog; dodajte šećer i sačekajte još 3 minuta; zatim mutite sve dok ne bude glatko i kremasto.

5. Sastavite tortu; Isecite 10cm okruglo od centra 2 kolača koristeći sekač za kolače. (pokušajte da budete što precizniji, tako da se rupice savršeno postavljaju) Uklonite i odbacite centre. Stavite 1 celu koru na servisnu ploču. Druga I treća kora su šuplje I one će predstavljati bunker za čokoladne bombonice kojim ćemo ga napuniti. I poslednja kora je kappa preko koje premazujete prethodno umućen šlag krem a zatim, po želji, posipate raznovrsnom dekoracijom. (pogledajte našu ponudu)


Sastojci:

·         600 grama brašna za kolače

·         550 – 600 grama šećera

·         300 grama butera

·         440 ml. punomasnog mleka

·         6 jaja

·         2 supene kašike putera od kikirikija

·         Izabrane prehrambene boje po želji..

·        Šlag krem beli

Dodaj komentar

Morate selogovati da bi ste dodali komentar. Ukoliko nemate nalog, možete se registrovati. Registracija je besplatna!